icci2022TESAB, 16-18 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen ICCI-2022 Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı’nda katılımcılarla buluştu.

17 Mart 2022 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında gerçekleştirilen oturumun Moderatörlüğü TESAB Koordinatörü Ayten Sümer’in tarafından yürütüldü.

TESAB Oturumunda, Sami SEVİNÇ (Hitachi Energy Yönetim Kurulu Başkanı ve TESAB ÜYESİ), Yücel KARTAL (EÜAŞ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı ve EURELECTRİC Türkiye Koordinasyon Komitesi Başkanı), Doç. Dr. Ahmet MEREV (TÜBİTAK UME Yüksek Gerilim Laboratuvarı Sorumlusu ve CIGRE Türkiye Ulusal Komitesi Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı), Selma ÜLKER (EÜAŞ Genel Müdürlüğü EURELECTRİC Türkiye Yeşil Mutabakat Çalışma Grubu Üyesi) ve Gülcan KOCA da (EÜAŞ Genel Müdürlüğü EURELECTRİC Türkiye Termik ve Nükleer Çalışma Grubu Başkanı) katılımcılarla bir araya geldi. Eurelectric Türkiye ve CIGRE Türkiye çalışmaları hakkında katılımcıların bilgilendirildiği oturumda ayrıca “Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye Elektrik Sektörü Değerlendirilmesi” ile “Küçük Modüler Reaktörler (SMR) yayınları da sektör ile tanıştırıldı.